Betonin kilpailutus netissä yhä suositumpaa vuonna 2024

04.04.2024

Kilpailutabetoni.fi sivusto kasvattaa yhä suosiotaan.

Maaliskuussa 2024 kävijämäärämme oli 36 prosentin kasvussa verrattuna vuoden takaiseen ajankohtaan.

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että kauttamme on kilpailutettu yli kahden miljoonan euron edestä betonia! Kilpailutabetoni.fi yhdistää betonin ostajat ja myyjät ainutlaatuisella tavalla, tarjoten virtuaalisen markkinapaikan, jossa molemmat osapuolet voivat kohdata. Hyödyt ostajille ja myyjille ovat ilmeiset: yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat useita toimittajia, säästäen näin kallisarvoista aikaa. Ostajan ei tarvitse kuluttaa aikaa useiden tarjouspyyntöjen tekemiseen tai betonintoimittajien etsimiseen.

Betonin myyjille Kilpailutabetoni.fi tarjoaa mahdollisuuden tehdä kauppaa lähes koko Suomen kattavassa selainpohjaisessa KB Portaalissa, mahdollistaen palvelun tarjoamisen ostajille heidän suosimassaan kanavassa. Tämä tekee betonin myynnistä ja ostamisesta sujuvampaa ja tehokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Myytkö valmisbetonia?

KB Portaalissa voit tarkastella kilpailutabetoni.fi -sivuston kautta saapuneita tarjouspyyntöjä. Pyytämällä käyttölupaa, teemme sinulle myyjäprofiilin Portaaliin.

Arvioi betonin hinta kohteellesi hintalaskurillamme

Betonin hintalaskuri

Arvio valmisbetonin hinnasta (ALV 24 %)

Kilpailuttamalla tilauksen saat selville valukohteeseesi sopivan kokonaishinnan.

Lopulliseen valun hintaan vaikuttavat esimerkiksi betonin kuljetus, pumppaus, sekä mahdolliset betonityöt. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista ja voit säästää huomattavasti sekä kustannuksissa, että ajankäytössä.

Palvelussa mukana sekä pieniä, että suuria toimittajia

Lue lisää betonista ja betonirakentamisesta

ilari-iso-mustajärvi
Ilari Iso-Mustajärvi

Asiakkuuspäällikkö @kilpailutabetoni.fi

Kilpailutamme betonit puolestasi luotettavasti ja ammattimaisesti

Lähetä tarvittavat tiedot myyjille alueellasi vain 10 minuutissa. Palvelu sopii sekä yksityis-, että yrityskäyttöön. Lisäksi se on sinulle ilmainen, etkä sitoudu mihinkään.

0
betonia kilpailutettu
Scroll to Top