Lattiavalu, lattiavalun hinta ja kuinka onnistut siinä

Lattiavalu ja nopea katsaus lattiavalun hintaan sekä siihen valittavaan betonilaatuun
01.02.2022

Lattiavalu onnistuu lattiabetonilla

Lattiavalu valetaan lähtökohtaisesti lattiabetonilla. Väärässä paikassa ei kannata säästää. Lattiavaluissa yleinen virhe on, että lattiaan tilataan perus rakennebetoni. Se saattaa lujuus ominaisuuksiltaan olla täysin kelpo, mutta työstettävyys on yleensä huonompi ja se aiheuttaa ärräpäitä työmaalla.

Lattiabetonin laatu

Lattiabetoneissa pienien ja isojen kivien suhde on optimaalinen työstettävyyden kannalta. Sen notkeusluokka on yleensä S4 eli se on normaalia juoksevampaa. Nopeasti kuivuva lattiabetoni kannattaa tilata, jos lattia on tarkoitus pinnoittaa nopealla aikataululla. Mikäli työmaalle täytyy vetää letkulinja on (hieno) lattiabetoni silloin hyvä valinta, jos halutaan minimoida letkun tukkeutumisen mahdollisuus. Valettaessa autotallin lattiaa tai muita kovalle rasitukselle joutuvia pintoja on hyvä huomioida, että betonin tulee yleensä olla tavallista lujempaa.

lattiavalu

Lattiavalun hinta

Lattiavalun hinta betonin osalta on tavallisesti n. 100-150€ kuutiohinnan tienoilla. Tähän ei ole laskettu betonin toimitusta tai pumppausta. Ellet ole kätevä käsistäsi, lattiavalun hintaan vaikuttaa myös betonitöiden tekeminen ammattilaisen toimesta. Betonin hintalaskurillamme voit laskea suuntaa antavan hinnan esimerkiksi autotallin lattiavaluun.

Arvioi lattiavalun betonin hinta hintalaskurillamme

Betonin hintalaskuri

Arvio valmisbetonin hinnasta (ALV 24 %)

Kilpailuttamalla tilauksen saat selville valukohteeseesi sopivan kokonaishinnan.

Lopulliseen valun hintaan vaikuttavat esimerkiksi betonin kuljetus, pumppaus, sekä mahdolliset betonityöt. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista ja voit säästää huomattavasti sekä kustannuksissa, että ajankäytössä.

”Oikein valittu betoni on pitkässä juoksussa se kaikkein edullisin.”

Lue lisää betonista ja betonirakentamisesta

ilari-iso-mustajärvi
Ilari Iso-Mustajärvi

Asiakkuuspäällikkö @kilpailutabetoni.fi.

Kilpailutamme betonit puolestasi luotettavasti ja ammattimaisesti

Lähetä tarvittavat tiedot kaikille alueesi myyjille vain 10 minuutissa. Palvelu sopii sekä yksityis-, että yrityskäyttöön. Lisäksi se on sinulle ilmainen, etkä sitoudu mihinkään.

Scroll to Top