Valmisbetonin hinta 2024 toimitettuna ja pumpattuna

Selvitä betonin kuutiohintaan vaikuttavat tekijät ja laske betonin hinta kohteellesi.
11.05.2022 (päivitetty 09.02.2024)

Betonin hintaan vaikuttaa erittäin moni tekijä. Vuodenaika, määrä, toimitusmatka, rasitusluokat, toimitustapa, sijainti, ja esimerkiksi notkeus, vain muutamia mainitakseni.

Betonin toimittajilla on erilaisia tilanteita ja kauempaakin tullut betoni voi tulla halvemmaksi kuin lähitehtaalta toimitettu tuote. Normaalisti betonin kuutiohinta liikkuu noin 150€ / m3 paikkeilla. Tähän tulee vielä päälle betonin toimitus ja pumppaus, sekä mahdolliset betonityöt.

Yleisesti betonin hinnan muodostaa betonin lujuus, sillä mitä lujempaa betonia tehdään sitä enemmän sekoitus tarvitsee betonin kalleinta raaka-ainetta; sementtiä. Leikkimökin perustuksiin riittää mainiosti C25/30 (K30) betoni, mutta vaikkapa lämpimän autotallin lattiaan kannattaa laittaa C35/45 (K45) laatuinen betoni. Näillä tuotteilla on hintaeroa noin 15 %.

Oikean betonin valinta ei ole rakettitiedettä kun tehdään ihan normaaleita rakennustöitä. Se on silti syytä valita huolella, sillä oikein valittu betoni on pitkässä juoksussa se kaikkein edullisin.

Arvioi betonin hinta kohteellesi hintalaskurillamme

Betonin hintalaskuri

Arvio valmisbetonin hinnasta (ALV 24 %)

Kilpailuttamalla tilauksen saat selville valukohteeseesi sopivan kokonaishinnan.

Lopulliseen valun hintaan vaikuttavat esimerkiksi betonin kuljetus, pumppaus, sekä mahdolliset betonityöt. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista ja voit säästää huomattavasti sekä kustannuksissa, että ajankäytössä.

Palvelussa mukana sekä pieniä, että suuria toimittajia

”Oikein valittu betoni on pitkässä juoksussa se kaikkein edullisin.”

Lue lisää betonista ja betonirakentamisesta

Mikko Pajula

Palvelupäällikkö @kilpailutabetoni.fi

Kilpailutamme betonit puolestasi luotettavasti ja ammattimaisesti

Lähetä tarvittavat tiedot myyjille alueellasi vain 10 minuutissa. Palvelu sopii sekä yksityis-, että yrityskäyttöön. Lisäksi se on sinulle ilmainen, etkä sitoudu mihinkään.

0
betonia kilpailutettu
Scroll to Top